torstai 27. marraskuuta 2014

Huhuu

Heti näin alkuun pahoittelen pitkää blogihiljaisuutta, mutta ei sinne kouluun paluu ollutkaan niin helppo.. Tehtäviä on alusta asti saanut raapustaa kuin hullu päivittäin ja muutakin elämää olisi. -.-

No se siitä, toinen asia mikä on pitkittänyt blogitaukoa, oon jo useemman päivän miettinyt, että miten ja mitä kirjoitan tästä kuluneesta parista viikosta, mutta taidampa vaan tiivistää näin; projekti ei ole mennyt aivan putkeen, mutta ihan metsäänkään ei olla menty. Mielitekoja on ollut järkyttävän paljon, mutta niistä on selvitty yllättävän helposti. Helpottaa kummasti, kun tulee väkisinkin syötyä koulussa lämmin ateria ja pitkien päivien jälkeen alkaa olla sopivasti taas nälkä päivällisaikaan. 
Maanantainahan olis ollut virallinen punnituspäivä ja kävinkin vaa'alla vaikka mieli teki jättää väliin ja ihan aiheellisesti. Kärsin nimittäin vielä maanantaina naisten vaivoista ja olokin oli niin paksu, että!! Onneksi paino oli tismalleen sama kuin projektin alussa, eli 84kg, mutta harmittaahan se. Olo on muutenkin ollut ihan hanurista, koska yleensä en kärsi lainkaan naisten vaivoista minipillereiden takia, joten mielialakin on heitellyt, kiukutti koko ajan ja mielitekoja oli enemmän kuin tarpeeksi.

Naisten vaivat on nyt selätetty ja jatketaan vauhdilla projektia, blogia ja niitä kouluhommia... Tää oli nyt tämmöinen lyhyt postaus, jotta tiiätte, että elossa ollaan ja homma edelleen käynnissä!

Alkuviikon päivällinen; salaatti, parsakaalia sekä uunissa haudutettu broileri, porkkanaa, perunaa ja tzatsikia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti