maanantai 10. marraskuuta 2014

Päivä pulkassa

Pakkohan se oli vielä tulla postaamaan siitä miten päivä on sujunut. Olettaisin, että ihmisellä on todella paljon päässä vikaa (anteeksi), jos ei ensimmäisestä päivästä selviä. :D Eli päivä on siis ollut hyvä ja esimerkillinen, toivottavasti näitä tulee paljon lisää ja lopulta se on pysyvää ja normaalia. Sen lisäksi, että ruokailut olivat tosi jees niin kävin lenkillä! Ei ollut mikään pitkä lenkki, mutta eipä ole tullut lenkkeiltyäkään ikuisuuksiin kunnolla. Joo, onhan mulla se koira, mutta en vaan laske niitä "kunnon" liikunnaksi vaan se on hyötyliikuntaa. Haluan, että koira saa rauhassa nuuskia ja tehdä tarpeensa. Vaikka pitkää lenkkiä heitetään koirankin kanssa niin se ei ole yhtä tehokasta kuin yksin lenkkeily ja koko ajan eteenpäin painaminen. Kärsin lievästä rasitusastmasta ja talvella kovilla pakkasilla on aivan turha edes haaveilla mistään pitkistä lenkeistä, koska henkeä alkaa ahdistaa todella nopeasti. Kosteat syksyt ja keväät on parasta aikaa lenkkeilylle. Reippaassakaan kävelyssä ei ollut tänään ongelmia, mutta ajattelin sitten ottaa pienen ja rauhallisen hölkkäpätkän, hölkkääminen tuntui hyvältä, mutta vaikka kuinka yritin hengittää oikealla tekniikalla niin karmea ahdistus tuli... Loppu lenkki keskityttiinkin sitten saamaan ahdistus pois tasaisella hengityksellä. Juoksukuntoni on todella heikko vaikka kestävyys on kävellessä todellä hyvä, viime keväänä oltiin 60km:n vaelluksella ja kertaakaan en tarvinnut lääkkeitäni. Yritän nyt kuitenkin sitkeästi ottaa sitten vaikka viiden metrin hölkkäpätkiä, jos kunto hieman kohenisi ja se ahdistuskin helpottaisi.

Ensimmäistä kertaa nuo kuvan housut jalassa julkisesti. Ne on ihanan pirtsakat, mutta tosiasiassa ne ovat vahinko-ostos Ebaystä, en raaskinut kuitenkaan palauttaa, koska se on monimutkaista ja hintaa näillä oli noin kolme euroa. Oon miettinyt, että minkä kanssa näitä voisi pitää ja sopivaa yläosaa ei ole ollut, mutta viikonloppuna hoksasin, että näähän menee oikein kivasti lenkillä, kyseessä ei siis ole juoksu/salihousut, mutta venyvää kangasta kuitenkin. Mukava piristys harmaaseen syksyyn. Ja noi kengät. Ne on oikeasti aerobickengät, mutta todella hyvät jalassa ja koska en salilla tai jumpissa käy rahallisista ja ajallisista syistä (sekä mulla on toiset kalliit sisäkengät) niin nuo jouti lenkkikengiksi. Sehän noissa vaan on ongelmana, että ne ei todellakaan kestä vettä (tai lunta) ja ne on todella liukkaat tuolla ulkona. Meinasin kolmisen kertaa liukastua mutaan tuolla metsäpolulla, mutta toistaiseksi en halua urheilla missään kävelyteillä. Talvella ei varmaan tarvi edes ajatella laittavansa jalkaan. :D Toisaalta, jos talvisin vaan kävelen lyhyttä lenkkiä niin tärkeintähän on, ettei kengät purista, tee rakkoa ja pysyy jalassa. Ehkä sit joskus jossain vaiheessa panostan enemmän urheiluvaatteisiin ja välineisiin, kun on enemmän rahaa tämmöiseen "ylimääräiseen" ja, jos joskus innostun uudestaan salilla käymisestä.

Lounaalla popsin tosiaan viikonlopulta jäänyttä ruokaa; paistoin perunoita ja lämmitin porsaan ulkofileen. Lisukkeeksi salaattia. Pari tuntia lounaan jälkeen lähdin talssimaan sinne lenkille ja sen jälkeen kauppaan ja välipalalle. Välipalaksi oli jogurttia sekä kauraleseitä.

 

Äsken nautinkin sitten päivälliseksi munakasta, tonnikalaa ja kurkkua. Kaikki ruuat (mukaanlukien yksi battery) on nyt kirjattu Kiloklubiin ja iltapalaa minun ei ole enää tarkoitus syödä, koska ei yksinkertaisesti ole nälkä... Mutta. Päivän kalorit on VAIN 1128. Se on liian vähän. Toisaalta voisin mennä tämän lomaviikon näin vähillä ja ensi viikolla, kun palaan kouluun ja tulee tehtyä vielä enemmän niin pitäydyn sitten suuremmissa kalorimäärissä. En halua joutua säästöliekille.


Mutta eipä tässä sitten muuta, huomenna on päivä uusi. Yritän kaivella netistä erilaisia kotona tehtäviä lihaskuntoharjoituksia ja kaivella myös vanhoja FIT-lehtiä, joissa varmasti on kans paljon harjoituksia.


2 kommenttia:

  1. Heihoi! Kiva oli bongata siun blogi heti alkuunsa! :)
    Isosti tsemppiä urakkaan!

    http://sanzureenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista